ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δες αν είσαι μέσα: Αυτές οι ομάδες θα πάρουν αύξηση έως και 120 ευρώ στον μισθό τους

Τι αλλάζει στους μισθούς.

Δες αν είσαι μέσα: Αυτές οι ομάδες θα πάρουν αύξηση έως και 120 ευρώ στον μισθό τους

Αλλάζουν τα μισθολογικά των εργαζομένων και αρκετοί θα δούνε αυξήσεις στις απολαβές τους.

ο υπουργείο Εργασίας θα φέρει νέο νομοσχέδιο στο οποίο ενσωματώνεται κοινοτική οδηγία περί επαρκών μισθών.

Σε αυτό, προβλέπεται η προώθηση συλλογικών διαπραγματεύσεων για τον καθορισμό των μισθών και επικαιροποίηση του ύψους των κατώτατων μισθών για να διασφαλίζεται η επάρκειά τους.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 378.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης θα υπάρξει ενεργή συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων στον καθορισμό των νόμιμων κατώτατων μισθών και κυρώσεις στους εργοδότες σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αλλά και προστασία από δυσμενή μεταχείριση για τους εργαζομένους.

Δες αν παίρνεις αύξηση, πατώντας εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.