Μπάσκετ

Ανατριχιαστική εικόνα από το ΟΑΚΑ: «Ξηλώθηκαν» τα πάντα, αλλάζει το σπίτι του επτάστερου!

Ανατριχιαστική εικόνα από το ΟΑΚΑ: «Ξηλώθηκαν» τα πάντα, αλλάζει το σπίτι του επτάστερου!

Οι εργασίες ανακαίνισης του ΟΑΚΑ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον όλα έχουν... ξηλωθεί προκειμένου να πάρουν τη θέση τους τα νέα καθίσματα και το glass floor!

To σπίτι του επτάστερου αλλάζει ριζικά!

Οι πράσινοι από τη νέα σεζόν θα στεγάζονται στο πιο σύγχρονο και όμορφο γήπεδο της Ευρώπης, το οποίο θα θυμίζει κάτι από ΝΒΑ και θα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για κάθε άνθρωπο που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό.

Ήδη εδώ και λίγο καιρό όλα τα καθίσματα από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έχουν αφαιρεθεί και τις προσεχείς ημέρες θα αντικατασταθούν, ενώ θα υπάρχει και glass floor με τον Παναθηναϊκό να είναι η πρώτη ομάδα της Ευρωλίγκας που θα έχει το συγκεκριμένο παρκέ.

Μάλιστα, η «πράσινη» ΚΑΕ δεν αποφάσισε απλά να τοποθετήσει glass floor, αλλά αγόρασε το κορυφαίο της αγοράς, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τη γερμανική εταιρία ASB στο ποσό των 3.2 εκατομμυρίων ευρώ την Πέμπτη (11/07)! Πλέον, το βασικό ζήτημα είναι να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες, με στόχο το glass floor να είναι έτοιμο μέχρι την αρχή της σεζόν, όταν ο Παναθηναϊκός θα δώσει δηλαδή το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι, έτσι ώστε να το παρουσιάσει στον κόσμο του.

Δείτε την εντυπωσιακή εικόνα από το ΟΑΚΑ αυτή τη στιγμή με… ξηλωμένο παρκέ και καθίσματα!

Exit mobile version