ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Στην παναθηναϊκή μυθολογία πλανάται ακόμα ως... φάντασμα πάνω από το αθλητικό κέντρο.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Για 32 ολόκληρα χρόνια ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ήταν συνυφασμένος με την Παιανία και τις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις, ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Το όραμα για την κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών club έλαβε σάρκα και οστά το Δεκέμβριο του 1981, με τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων και την είσοδο του συλλόγου σε αυτές. Η «συνύπαρξη» διήρκεσε έως το 2013, σχεδόν το 1/3 δηλαδή των χρόνων «ζωής» του Παναθηναϊκού.

Αν ο Παναθηναϊκός ήταν ταυτισμένος για 32 χρόνια με την Παιανία, το αθλητικό κέντρο του ήταν συνυφασμένο με μια μυθιστορηματικών διαστάσεων μορφή, το… φάντασμα της οποίας πλανάται ακόμα πάνω από τις εγκαταστάσεις!

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.