Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πέρασε ιατρικά, υπογράφει και ανακοινώνεται ο Ίνγκασον!

Παναθηναϊκός: Πέρασε ιατρικά, υπογράφει και ανακοινώνεται ο Ίνγκασον!

Ο Σβέριρ Ίνγκασον θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού, αφού λίγο νωρίτερα πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται σα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι των υπογραφών.

Ακόμη πιο κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης του μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και έφεραν στην Ελλάδα τον πολύπειρο Ισλανδό κεντρικό αμυντικό, Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος είναι γνωστός από το πέρασμα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος στόπερ μάλιστα πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και λίγο αργότερα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Πρόκειται για μια κίνηση εξαιρετική με την οποία το τριφύλλι θα θωρακίσει τα μετόπισθεν, με έναν ποδοσφαιριστή με προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά τα οποία είχε ανάγκη η ομάδα στην αμυντική γραμμή.

Έτσι ο Ίνγκασον, μετά τους Μαξίμοβιτς και Μπάλντοκ θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που πλέον “φουλάρει” για τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και για τα “φτερά” της επίθεσης!

Exit mobile version