Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό ο Ασβέστης

Στον Παναθηναϊκό ο Ασβέστης

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Χρήστο Ασβέστη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα πόλο τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα (17/7) ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Ασβέστη για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον τερματοφύλακα Χρήστο Ασβέστη από την ΑΕΚ.

Ο Ασβέστης ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα από την Ακαδημία του ΑΝΟ Γλυφάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας Νέων ανδρών.

Το 2019 αγωνίστηκε με το σκουφάκι της ΑΕΚ μέχρι και το 2021 που ήταν δεύτερη στο κύπελλο Ελλάδας. Από το 2021 και για περίπου δύο χρόνια αγωνίστηκε με τον Ηλυσιακό στην Α1 και πέρυσι επέστρεψε για ένα χρόνο και πάλι στον «δικέφαλο».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Χρήστος Ασβέστης είπε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η ομάδα σημειώνει σταθερά μια ανοδική πορεία και ευελπιστώ να βοηθήσω στην κατάκτηση ενός μεταλλίου”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version