Ποδόσφαιρο

Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον Παναθηναϊκό για να μπει στον League stage του Europa League;

Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον Παναθηναϊκό για να μπει στον League stage του Europa League;

Ανηφορικό το ευρωπαϊκό μονοπάτι για το τριφύλλι του Ντιέγκο Αλόνσο...

Αντίστροφη μέτρηση και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ρίχνεται κι αυτός στην ευρωπαϊκή μάχη, που θα κρίνει εν πολλοίς αν θα έχει μία πιο ήρεμη σεζόν ή αν θα έχει νέα εσωστρέφεια από πολύ νωρίς.

Οι πράσινοι θα παίξουν με την βουλγαρική Μπότεφ Πλόβντιβ για τον 2ο προκριματικό του Europa League, όμως νωρίτερα (την Δευτέρα) θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν αντίπαλο και στον 3ο προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης.

Εκεί, ξεκινούν τα πραγματικά δύσκολα, αφού το τριφύλλι θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα κληρωθεί με κάποιο ζευγάρι που θα περιέχει τον Άγιαξ, την Μπράγκα, την Μόλντε, την Ραπίντ Βιέννης, την Σέριφ Τίρασπολ ή κάποια εκ των Παρτίζαν ή Βικτόρια Πλζεν.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει πολύ απότομα και κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην φάση των πλέι-οφ, όπου οι αντίπαλοι θα έχουν ανάλογη δυσκολία.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Πόσες προκρίσεις χρειάζεται; Για να βρεθεί στο League stage του νέου Europa League, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει τρεις καλοκαιρινές προκρίσεις, ενώ για να βρεθεί σε αυτό του Conference League θα πρέπει να κάνει δύο. Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο, ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά πρόωρα την Ευρώπη, σε ένα σενάριο που σημαίνει οικονομική και αγωνιστική καταστροφή.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι το φαβορί απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ, η οποία έχει ήδη αποκλείσει την Μάριμπορ και αυτό το Σαββατοκύριακό θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου θα έχει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας από το τριφύλλι, που δεν θα έχει σε αυτά τα παιχνίδια τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη.

Αποδόσεις αουτσάιντερ Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία υπέρβαση κι αυτό φαίνεται από τις αποδόσεις των στοιχηματικών. Οι μπουκ προσφέρουν το ενδεχόμενο πρόκρισης στο League stage του Europa League σε απόδοση 4,00, κάτι που μεταφράζεται πως το βλέπουν ως κάτι εξαιρετικά δύσκολο, ως έκπληξη.

Ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι πάντως, ξεκινάει με ένα μικρό βηματάκι, κάτι που σημαίνει πως οι πράσινοι πρώτα θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο των Βούλγαρων και μετά να εστιάσουν στους επόμενους γύρους και τους προσεχείς αντιπάλους που θα προκύψουν…

Πηγή: outsidersbet.gr

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ