Επικαιρότητα

Μετά τον Πολάκη: Τον τελειώνει κι αυτόν ο Στέφανος Κασσελάκης

Μετά τον Πολάκη: Τον τελειώνει κι αυτόν ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Παύλος Πολάκης τελείωσε και ακολουθεί και άλλος!

Η «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λαμβάνει τέλος και μετά το επεισόδιο στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ο Παύλος Πολάκης προκάλεσε νέες αναταραχές με αποτέλεσμα να αποφασίσει τη διαγραφή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο.

Η αποπομπή Πολάκη ήρθε μετά το επεισόδιο με συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης της είπε: «μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό».

Μετά το περιστατικό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Ο Σουμάχερ ξαπλωμένος στο κρεβάτι του: Η φωτό-ντροπή που προσπάθησε να πουλήσει ο φίλος του
POPULAR NOW Ο Σουμάχερ ξαπλωμένος στο κρεβάτι του: Η φωτό-ντροπή που προσπάθησε να πουλήσει ο φίλος του

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «χυδαίο ζήτουλα προσοχής» και ανακοίνωσε την απόφασή του για περικοπή του μισθού του βουλευτή κατά το μισό.

Όμως έρχεται και άλλη διαγραφή! Δείτε ποιος ακολουθεί εδώ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ