Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για Μπότεφ – Οι σκέψεις για την 11αδα

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για Μπότεφ – Οι σκέψεις για την 11αδα

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπότεφ, με τον Ουρουγουανό προπονητή να καταστρώνει τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί θα ολοκληρώσει σήμερα την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Μπότεφ.

Μετά το 2-1 του πρώτου ματς, το οποίο κάνει τους “πράσινους” να πηγαίνουν… τσιτωμένοι στη Βουλγαρία η προετοιμασία συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας με προπόνηση στο Κορωπί.

Ο Ουρουγουανός δεν θα έχει στη διάθεση του πιθανότατα τους Σένκεφλεντ και Βιλένα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από την Κυριακή από γαστρεντερίτιδα.

Σημαντική πρόοδο σημειώνει ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και από την επόμενη προκριματική φάση, αναμένεται να είναι διαθέσιμος.

Στη διάθεση του Αλόνσο θα βρίσκεται και ο Τετέ, ο οποίος δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά δύσκολα ως βασικός.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, ο Ντραγκόφσκι θα είναι και πάλι στην εστία, με τους Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς στα άκρα, ενώ ο Ίνγκασον θα είναι πιθανότατα παρτενέρ του Γέντβαϊ.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά τη μεσαία γραμμή. Εκεί ο Αλόνσο θα κληθεί να αποφασίσει για το αν ο Μαξίμοβιτς θα βρίσκεται στο πλευρό του Αράο στην επίθεση, ενώ οι Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και Μπακασέτας φαντάζουν σίγουροι, με τον Σπόραρ να διεκδικεί τη θέση του Γερεμέγεφ για την κορυφή.

Exit mobile version