Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Βουλγαρία με στόχο την πρόκριση

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Βουλγαρία με στόχο την πρόκριση

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Βουλγαρία και τη ρεβάνς με την Μπότεφ

Για τη Βουλγαρία με στόχο την πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπου την Πέμπτη (1/8,21:00) αντιμετωπίζει την Μπότεφ, στη ρεβάνς της νίκης του με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Τετέ, ο οποίος συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι». Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Σένκεφελντ και Βιλένα, λόγω ίωσης.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ντιέγκο Αλόνσο θα γίνει στις 18:15, ενώ στις 19:00 οι «πράσινοι» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο «Hristo Botev».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version