Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τρεις αλλαγές κόντρα στην Μπότεφ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τρεις αλλαγές κόντρα στην Μπότεφ

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπότεφ στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ για τον β' προκριματικό του Europa League.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπότεφ στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ για τον β’ προκριματικό του Europa League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο ματς του ΟΑΚΑ στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κώτσιρας παίρνει τη θέση του Γιώργου Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσέριν αυτή του απόντα Βιλένα στον άξονα, ενώ και ο Ίνγκασον παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας αντί του Σένκεφελντ.

Για τον Παναθηναϊκό λοιπόν, ο Ντραγκόφσκι παραμένει στην εστία, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην αμυντική τετράδα. Ο Αράο σε ρόλο αμυντικού μέσου με τον Τσέριν και τον Μπακασέτα στον άξονα. Στην επίθεση η τριάδα δεν άλλαξε με τον Μαντσίνι στα δεξιά, τον Τζούριτσιτς αριστερά και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι: Λοντίγκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Τετέ, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Μπάλντοκ, Κάτρης, Βέρμπιτς.

Exit mobile version