Ποδόσφαιρο

Τετέ: «Είμαι εδώ για να γράψω ιστορία σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα»

Τετέ: «Είμαι εδώ για να γράψω ιστορία σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα»

Οι δηλώσεις του Τετέ μετά την ευρεία νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ.

Ιστορία με τον Παναθηναϊκό θέλει να γράψει ο Τετέ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά την ευρεία νίκη (0-4)-πρόκριση των «πρασίνων» επί της Μπότεφ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός -ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» έχοντας εξαιρετική παρουσία- αναφέρθηκε και στα επικείμενα παιχνίδια με τον Άγιαξ, ενώ απάντησε και στο τι προτιμά ανάμεσα στη δημιουργία και το σκοράρισμα.

Αναλυτικά, ο Τετέ μίλησε στην Cosmote TV για:

-το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού«Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά, μέχρι το τέλος για να γράψουμε ιστορία. Εγώ είμαι εδώ για να γράψω ιστορία σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Έχουμε όλοι κίνητρα».

-τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ: «Θα κάνουμε τα πάντα με όλη μας τη δύναμη όπως κάναμε κι από απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, θα δουλέψουμε πολύ για να παίξουμε καλά σε αυτά τα παιχνίδια».

-το τι του αρέσει περισσότερο, να δημιουργεί ή να σκοράρει: «Μου αρέσουν και οι ασίστ και να σκοράρω. Το πιο σημαντικό που με ενδιαφέρει είναι αν βοηθάω την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει με ποιον τρόπο, θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και για αυτό έχω έρθει».

Exit mobile version