Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θα πάει έτοιμος, «γεμάτος» και με πίστη για την ανατροπή στο Άμστερνταμ

Παναθηναϊκός: Θα πάει έτοιμος, «γεμάτος» και με πίστη για την ανατροπή στο Άμστερνταμ

H ήττα στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-0 από τον Άγιαξ κάνει δύσκολη τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ, όμως οι «πράσινοι» θα πάνε να δώσουν τη μάχη τους στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα».

Με το μυαλό μόνο στο Άμστερνταμ, είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ, θα μπουν ξανά σε ρυθμούς προετοιμασίας για την σπουδαία ρεβάνς της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» εκεί όπου θα έχουν την υποστήριξη αρκετών φίλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην ολλανδική πρωτευούσα προκειμένου να στηρίξουν τους παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Το «τριφύλλι» μετά το 0-1 του ΟΑΚΑ, ρεαλιστικά έχει λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσει και θα… παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τα playoffs του Εuropa League.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ματς ο Παναθηναϊκός είχε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, ανεβάζοντας σε ορισμένα σημεία την ένταση και πιέζοντας στην αντίπαλη άμυνα. Είχε ακυρωθέν γκολ και καλές στιγμές για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτή θα είναι και η φιλοσοφία της ομάδας στο ματς του 15Αυγουστου!

Δεν θέλει να αφήσει τον Άγιαξ να κάνει το παιχνίδι του και θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ, ώστε να θέσει τους δικούς του κανόνες. Πιθανή είναι και η επιστροφή του Γιώργου Βαγιαννίδη, που έβγαλε την Παρασκευή μέρος της προπόνησης ανεβάζοντας στροφές, την στιγμή που ο Ντιέγκο Αλόνσο μελετά ξανά το παιχνίδι της Πέμπτης, ώστε να διατηρήσει τα καλά, αλλά και να αλλάξει αυτά που δεν του άρεσαν.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μάλιστα, ενδέχεται να πάει και σε ορισμένες αλλαγές προσώπων, αλλά όχι σχηματισμού και φιλοσοφίας.

Exit mobile version