Μπάσκετ

ΒΟΜΒΑ Αταμάν: «Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ομέρ Γιούρτσεβεν»

ΒΟΜΒΑ Αταμάν: «Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ομέρ Γιούρτσεβεν»

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν, καθώς σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στα ραντάρ του για τη θέση του σέντερ τον Ομέρ Γιουρτσεβέν!

Αποκάλυψη βόμβα του Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τουρκία!

Ο προπονητής του επτάστερου φιλοξενήθηκε στο Ajansspor στο οποίο ρωτήθηκε τόσο για την ονειρεμένη, περσινή σεζόν, όπως και για την επέκταση συμβολαίου του.

Ωστόσο ο Αταμάν ρωτήθηκε και για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας αποκαλύπτοντας ότι ο ένας εκ των παικτών που βρίσκεται στα ραντάρ είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν!

«Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφυγε από το ΝΒΑ και διαπραγματεύεται με ευρωπαϊκές ομάδες. Έχει προταθεί και σε εμάς. Ο Ομέρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένας παίκτης που μου αρέσει. Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη.

Έχουμε επίσης τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, τον Ματίας Λεσόρ. Η απόκτηση ενός πολύ σημαντικού παίκτη όπως είναι ο Ομέρ και η προσθήκη του θα μας δώσει μεγάλη δύναμη στα χαρτιά. Ωστόσο μας προβληματίζει πώς θα αποτυπωθεί στο γήπεδο. Ειλικρινά το εξετάζουμε, επομένως είναι στο ραντάρ μας».

Ο Γιουρτσεβέν είναι 26 ετών και έχει συνεργαστεί με τον Αταμάν στην εθνική Τουρκίας. Έχει ύψος 2.11 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φενέρμπαχτσε στην οποία παρέμεινε ως το 2016. Στη συνέχεια μετέβη στις ΗΠΑ όπως αγωνίστηκε στο κολλέγιο με τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, ενώ το 2021 τον απέκτησαν οι Μαϊάμι Χιτ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στη Γιούτα με τη φανέλα των Τζαζ.

Exit mobile version