Ποδόσφαιρο

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Γιουνάιτεντ για Πελίστρι ο Παναθηναϊκός»!

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Γιουνάιτεντ για Πελίστρι ο Παναθηναϊκός»!

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκαλύπτει προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Φακούντο Πελίστρι για κανονική μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο μπαμ με τον Φακούντο Πελίστρι είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός στα μεταγραφικά θέματα, αποκαλύπτει ότι το “τριφύλλι” βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ ο οποίος αναζητά τη χρυσή τομή για να αποχωρήσει από τους “κόκκινους διαβόλους”!

Στο “τιτίβισμα” του ο Ρομάνο, αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι για μόνιμη μεταγραφή.

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται καθώς ο Πελίστρι ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ τις επόμενες ημέρες.».

Ο Πελίστρι θυμίζουμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ντιέγκο Αλόνσο από τη συνύπαρξη τους στην Εθνική Ουρουγουάης.

Eίναι 22 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ, με τη Γιουνάιτεντ να τον κάνει δικό της τον Οκτώβριο του 2020. Ακολούθησαν δυο δανεισμοί στην Αλαβές και ένας ακόμη στη Γρανάδα, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Αγγλίας με αντίπαλο τη Σίτι για 31 λεπτά, αλλά έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της πρεμιέρας της Premier league κόντρα στη Φούλαμ.

Exit mobile version