Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Λανς: Αυτά έκανε ο Πελίστρι στο ντεμπούτο του

Παναθηναϊκός-Λανς: Αυτά έκανε ο Πελίστρι στο ντεμπούτο του

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να δοκιμάσει τον Φακούντο Πελίστρι νωρίς, ρίχνοντάς τον στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς για περίπου 30 λεπτά. Ο Ουρουγουανός εξτρέμ έδειξε από την αρχή μερικά από τα χαρακτηριστικά του αγωνιστικού του στυλ.

Στα περίπου 30 λεπτά που αγωνίστηκε, είχε 16 επαφές με την μπάλα, με μόλις μία να είναι μέσα στην περιοχή. Η πιο αξιοσημείωτη στιγμή του ήταν το σουτ στο 86′, το οποίο οδήγησε αρχικά σε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, λόγω χεριού αμυντικού της Λανς, αλλά μετά από εξέταση του VAR, ο διαιτητής ανακάλεσε την απόφαση.

Επιπλέον, πραγματοποίησε μια αποτυχημένη προσπάθεια για ντρίμπλα, είχε ποσοστό 78% στις επιτυχημένες πάσες (7/9) και κέρδισε τη μία από τις τρεις μονομαχίες στο γήπεδο.

Έχασε την κατοχή της μπάλας τέσσερις φορές, κέρδισε ένα φάουλ, αλλά υπέπεσε και ο ίδιος σε ένα. Μια σέντρα που επιχείρησε ήταν επικίνδυνη, καθώς στόχευε στην καρδιά της γαλλικής άμυνας, όμως ανακόπηκε πριν δημιουργήσει προβλήματα στη Λανς.

Συνολικά, τα πρώτα δείγματα από τον Φακούντο Πελίστρι υποδεικνύουν τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού: Έναν παίκτη που δεν διστάζει να αναλάβει ευθύνη, ζητάει την μπάλα, επιδιώκει συχνά το ένας εναντίον ενός και προτιμά να πασάρει παρά να δοκιμάσει το σουτ ο ίδιος.

Exit mobile version