Ποδόσφαιρο

Ο Γκαρνάτσο αποθέωσε τον Πελίστρι (pic)

Ο Γκαρνάτσο αποθέωσε τον Πελίστρι (pic)

Η ανάρτηση του Γκαρνάτσο.

Με αναρτήσεις στο instagram ο Αργεντινός αποχαιρέτησε τον Ουρουγουανό, ο οποίος άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαρνάτσο έκανε πρώτα μια ανάρτηση με τον Πελίστρι στα πράσινα και σε μια άλλη έγραψε:

«Φίλος και αδερφός. Ένα από τα καλύτερα, που μου χάρισε το ποδόσφαιρο, τρία χρόνια αξέχαστες στιγμές μαζί. Καταπληκτικός παίκτης αλλά κυρίως καταπληκτικός άνθρωπος.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον σου αξίζεις όλα τα καλύτερα και τα σπουδαία πράγματα θα έρθουν σύντομα στο δρόμο σου! Σε αγαπώ τόσο πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version