Επικαιρότητα

Καιρός: Πλημμύρες στο Μοσχάτο – Δρόμοι ποτάμια – Πότε σταματά η βροχή στην Αττική

Καιρός: Πλημμύρες στο Μοσχάτο – Δρόμοι ποτάμια – Πότε σταματά η βροχή στην Αττική

Καιρός: Η σφοδρή κακοκαιρία ξεκίνησε να πλήττει τον νομό Αττικής και ιδιαίτερα τα νότια προάστια,.

Η σφοδρή κακοκαιρία ξεκίνησε να πλήττει τον νομό Αττικής και ιδιαίτερα τα νότια προάστια, ωστόσο όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Newsbomb.gr η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες στο Μοσχάτο. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν και κάδοι απορριμμάτων.

 

Πότε σταματά η κακοκαιρία

Μέσω ανάρτησης ο Γιώργος Τσατραφύλλιας σχετικά με την κακοκαιρία, αναφέρει πως μετά τις 18:00 το απόγευμα σταματούν όλα τα φαινόμενα.

«Προσοχή! Έντονη ραγδαιότητα ( αρκετό νερό σε λίγο χρόνο) με αστραπές και κεραυνούς σήμερα 13.00-18.00 στις εξής περιοχές: -Ζάκυνθος και νότια Κεφαλονιά -Πελοπόννησος (κυρίως Αρκαδία, Κορινθία, Αχαΐα) -Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Σποράδες, Μαγνησία -Χανιά». -Αττική (κυρίως οι περιοχές που βρέχονται -είναι κοντά στο Σαρωνικό και το κέντρο)», γράφει ο μετεωρολόγος στο Facebook.

Ξεκίνησε η βροχή στα νότια της Αττικής

Μέσω ανάρτησης στα social media ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα νότια προάστια της Αττικής καθώς η κακοκαιρία ξεκίνησε.

Ο Θεόδωρος Κολυδάς αναφέρει: «Πολλή προσοχή ειδικά στα νότια της Αττικής ως τις 3 μμ. με βάση το nowcasting της meteoblue.

Exit mobile version