Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Ουναχί – Κινητικότητα και για φορ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Ουναχί – Κινητικότητα και για φορ

O Aζεντίν Ουναχί ήρθε στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να βρίσκονται σε... έντονη δραστηριότητα και για σέντερ φορ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/09) ο Αζεντίν Ουναχί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Μαροκινός χαφ, προσγειώθηκε στις 23.45 στο “Ελ. Βενιζέλος” και σήμερα το πρωί θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Μαρόκο προκειμένου να συμμετάσχει στις αναμετρήσεις της εθνικής του ομάδας και έπειτα θα επιστρέψει για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο και να υπολογίζεται και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η δραστηριότητα όμως συνεχίζεται από τον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι δεν σταματούν εκεί. Συγκεκριμένα υπάρχει κινητικότητα και για το θέμα του σέντερ φορ, το οποίο είναι άμεσα εξαρτώμενο από την επικείμενη αποχώρηση του Άντραζ Σπόραρ.

Στο κάδρο βρίσκονται αρκετά ονόματα, με ένα εκ των οποίων να είναι εκείνο του Χοακίν Κορέα. Ο έμπειρος διεθνής με την Εθνική Αργεντινής, φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Ντιέγκο Αλόνσο για τη γραμμή κρούσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version