Ποδόσφαιρο

Ουναΐ: «Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όλα όσα ονειρευόμουν από μικρός – Έχουμε φιλάθλους που ακολουθούν παντού την ομάδα»

Ουναΐ: «Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όλα όσα ονειρευόμουν από μικρός – Έχουμε φιλάθλους που ακολουθούν παντού την ομάδα»

Οι δηλώσεις του Αζεντίν Ουναΐ μετά την ανακοίνωση του από τον Παναθηναϊκό!

Ο Αζεντίν Ουναΐ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού και μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με το «τριφύλλι», στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στη… θέληση που έδειξε ο σύλλογος να τον εντάξει στο δυναμικό του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Yπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για εσένα και εσύ επέλεξες Παναθηναϊκό. Γιατί συνέβη αυτό;

«Ήταν μια πολύ δύσκολη επιλογή, τόσο λόγω της κατάστασης που βρισκόμουν, όσο και για  και για τις προτάσεις που δέχθηκα από ομάδες της Αραβίας. Θεώρησα καλύτερο για το μέλλον μου να έρθω εδώ. Mίλησα με διοίκηση και προπονητή. Ήξερα ότι περίμεναν να υπογράψω. Έδειξαν πολύ μργάλο ενδιαφέρον. Ήταν μια δύσκολη απόφαση και πιστεύω ότι τόσο για εμένα όσο και για την καριέρα μου έκανα την καλύτερη επιλογή. Έπρεπε να αποφασίσω πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πιστεύω ότι όλη αυτή η κατάσταση με ωρίμασε. Δεν θα επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος. Ήρα να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο και να κάνω όσα ονειρευόμουν από μικρός. »

Από όλα όσα σου ανέλυσαν Τ.Δ. και προπονητής τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον περισσότερο;

«Είμαι πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας. Ως ποδοσφαιριστής έχω ανάγκη τη στήριξη, να με πλαισιώνουν. Μίλησα με τον προπονητή και μου ανέκυσε το φιλόδοξο πλάνο, αυτό με χαροποίησε. Ο κόουτς έδειξε ότι με θέλει και εγώ από την πλευρά μου ότι θέλω να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια. Επίσης ο Παναθηναϊκός έχει θερμούς υποστηρικτές που ακολουθούν παντού την ομάδα κάτι που μου θυμίζει τη Μαρσέιγ γιατί συμβαίνει και εκεί το ίδιο».

Πρόλαβες να μιλήσεις με κανέναν προκειμένου να μάθεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες που βρέθηκαν στην Αθήνα κυρίως για τη ζωή εδώ. Σχετικά με την ομάδα θέλω να επικεντρωθώ σε όσα μου είπαν ο τεχνικός διευθυντής, ο κόουτς και ο πρόεδρος»

Τι θες να έχεις πετύχει όταν ολοκληρωθεί η σεζόν;

«Είναι αλήθεια ότι πέρυσι είχα δύσκολη σεζόν. Είχαν έναν τραυματισμό και κάποια προσωπικά θέματα εκτός ποδοσφαίρου που με επηρέασαν. Δεν μπόρεσα να δουλέψω στο καλύτερο επίπεδο. Για αυτό είπα ότι δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια λάθη. Έρχομαι εδώ με πολυ θετικές σκέψεις, με αυτοποπεποίθηση και διάθεση να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι έχει πολλούς πιστούς φιλάθλους και θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας»

Τι μήνυμα θες να στείλεις στους οπαδούς;

«Είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό και είδα πόσο αφοσιωμένοι είναι οι φίλαθλοι και πόσο στηρίζουν την ομάδα. Θέλω να ξέρουν ότι ήρθα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας.».

Exit mobile version