Μπάσκετ

Ας πούμε την αλήθεια με αφορμή τις άστοχες και άσχετες συγκρίσεις Οσμάν – Φουρνιέ

Ας πούμε την αλήθεια με αφορμή τις άστοχες και άσχετες συγκρίσεις Οσμάν – Φουρνιέ

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν σπουδαίο παίκτη. Ολα τα υπόλοιπα είναι "να ΄χαμε, να 'λεγαμε".

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν σπουδαίο παίκτη. Ολα τα υπόλοιπα είναι “να ΄χαμε, να ‘λεγαμε”.

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστή τη μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό, ο ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου είναι μεγάλος και δικαίως. Οι “πράσινοι” ενισχύονται απίστευτα στη θέση “3” με την απόκτηση ενός εξαιρετικού παίκτη τον οποίο ήθελαν Λέικερς, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτιζάν και δυναμώνουν ακόμη περισσότερο δημιουργώντας ένα πανίσχυρο ρόστερ.

Η μεταγραφή αυτή έγινε λίγες ημέρες μετά την επίσης εξαιρετική κίνηση του Ολυμπιακού με τον Φουρνιέ. Και οι δυο μεταγραφές είναι σπουδαίες και αυτό πρέπει να το τονίσουμε.

Τώρα, το τι ουσιαστική σχέση μπορεί να έχει η κίνηση Φουρνιέ με την κίνση Οσμάν και, θα πρέπει να μας το εξηγήσουν οι “ειδικοί επικοινωνιολόγοι”. Είναι λογικό κόσμος και οι οπαδοί στα social media να θελήσουν να πικάρουν τον “αντίπαλο” και να κάνουν καζούρα. Ολα αυτά είναι αποδεκτά.

Αλλά να διαβάζουμε από σελίδες που θέλουν να λένε ότι “διασκεδάζουν” και “κάνουν πλάκα” οτι “Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά, ακολουθώντας το μοντέλο του Ολυμπιακού” και ατάκες για ηγέτες και ακολούθους, το λες και αστείο ή άσχετο!

Πρώτον, διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος σύγκρισης και δεύτερον διότι μόνο αυτό δεν είναι το μοντέλο του Ολυμπιακού, εδώ και πολλά χρόνια. Και φυσικά δεν είναι κάτι που άλλαξε μέσα σε 10 μέρες. Μόνο έτσι δεν είναι τα μοντέλα…

Ας ρωτήσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα ή ας ανατρέξουν σε πρόσφατες δηλώσεις του. Απλά και κατανοητά για “το ελληνικό μπάσκετ”…

Exit mobile version