Μπάσκετ

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς!

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς!

Έντονο ξέσπασμα του Ζοτς για τους επικριτές του.

Ο εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του μπάσκετ, έδωσε την δική του απάντηση, τονίζοντας ότι μόνο μια φορά στην καριέρα του προπόνησε ομάδα που είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ, τονίζοντας ότι το ψέμα περί υψηλών μπάτζετ επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα είπε στο EuroNews Serbia:

Για να παίξεις στην Euroleague, πρέπει να πληρώσεις. Ένας καλός μπασκετμπολίστας κοστίζει ένα ή δύο εκατομμύρια ευρώ. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ βέβαια και οι ομάδες με τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα την Euroleague. Υπό αυτή την έννοια, πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν μπορούν να κάνουν πολλά.

Μία χρονιά προπόνησα την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ και μετά ποτέ ξανά. Αυτή είναι μια ιστορία που λέγεται και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Είναι εύκολο να πάτε και να ψάξετε στα sites. Όταν κάποιος προσπαθεί να αποδείξει κάτι, δεν μπορεί, φαίνεται ότι λέει ψέματα. Όταν ένα ψέμα επαναλαμβάνεται 500 φορές, τότε είναι πιο εύκολο για όλους. Για να μην μιλήσω για την προπαγάνδα κτλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version