Μπάσκετ

Νευρικός ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε από τη Μακάμπι

Νευρικός ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε από τη Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβγαλε νευρικότητα, οι διαιτητές τα έκαναν μαντάρα (αποβλήθηκε ο Εργκίν Αταμάν) και οι "πράσινοι" ηττήθηκαν 88-75 από τη Μακάμπι στη δεύτερη ημέρα του φιλικού τουρνουά της Κύπρου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβγαλε νευρικότητα, οι διαιτητές τα έκαναν μαντάρα (αποβλήθηκε ο Εργκίν Αταμάν) και οι “πράσινοι” ηττήθηκαν 88-75 από τη Μακάμπι στη δεύτερη ημέρα του φιλικού τουρνουά της Κύπρου.

Οι “πράσινοι” δεν είχαν τη φρεσκάδα και την ένταση που έβγαλαν στη χθεσινή τους νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου. Ηταν συνεχώς πίσω στο σκορ στο ματς, είχαν κακές επιλογές στη μεγαλύτερη διάρκεια και έβγαλαν αρκετή νευρικότητα στις αποφάσεις τους με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

Από το ξεκίνημα η Μακάμπι πήρε μια διαφορά την οποία προσπάθησε να καλύψει το τριφύλλι. Οι Χορντ και Σίμονς ανέβασαν τη διαφορά μέχρι και το +11 (19-30), προτού ο Μήτογλου σε νεκρό χρόνο διαμορφώσει το 22-30 της πρώτης περιόδου.

Η Μακάμπι διατηρούσε το προβάδισμα και στο δεύτερο δεκάλεπτο (24-35 στο 13′). Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε η απάντηση του Παναθηναϊκού, που με πολύ καλό τον Λορέντζο Μπράουν με 5 πόντους (είχε 10 στο ημίχρονο), έτρεξε ένα γρήγορο και 11-0 σερί για την ισοπαλία (35-35) στο 16′. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 44-47.

Στο τριτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν άστοχες και έβγαζαν κούραση με την περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 55-58.

Από εκεί και πέρα οι “πράσινοι” δεν είχαν ενέργεια και έβγαλαν νευρικότητα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αποβολή του Εργκίν Αταμάν για διαμαρτυρίες στους διαιτητές που είχαν μια σειρά από λανθασμένες αποφάσεις.

Η Μακάμπι πήρε διαφορά, το “τριφύλλι” δεν επέτρεψε ποτέ και το ταμπλό στο φινάλε έγραψε Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 75-88.

Τα δεκάλεπτα: 22-30, 44-47, 55-58, 75-88.

Exit mobile version