Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Με γοργούς ρυθμούς και χωρίς απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Για μια ακόμη ημέρα οι παίκτες του τριφυλλιού προπονήθηκαν πρωί στο Κορωπί, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, στην τακτική και τα τελειώματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν τακτική και τελειώματα.»

.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version