Μπάσκετ

Ναν: «Δεν είμαι έτοιμος για αυτό που θα δω στο Καλλιμάρμαρο – Μεγάλη στιγμή στη καριέρα μου η Euroleague»

Ναν: «Δεν είμαι έτοιμος για αυτό που θα δω στο Καλλιμάρμαρο – Μεγάλη στιγμή στη καριέρα μου η Euroleague»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε σε Μέσο των ΗΠΑ για τα... έργα και τις ημέρες του στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τις σκέψεις του όταν αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη: «Για να είμαι ειλικρινής, όταν πήρα την απόφαση να έρθω εδώ, είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να κυριαρχήσω. Το κλειδί είναι να δουλεύεις κάθε ημέρα, να κάνεις ένα βήμα τη φορά και να αγκαλιάσεις την πρόοδο και την εξέλιξή σου για να τα καταφέρεις».

Για την κατάκτηση της EuroLeague και τον τελικό: «Φίλε δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Ήταν αδιανόητο. Το να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο, εκείνη τη στιγμή με όλους τους συμπαίκτες μου και μετά να γυρίσουμε στην Αθήνα και να δούμε αυτές τις σκηνές, που δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Πώς να το περιμένεις; Όλη η πόλη, όλη η χώρα το αγκάλιασε αυτό που πετύχαμε. Το πανηγυρίσαμε πολύ, ήταν μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα μου».

Για την εμπειρία του από τα παιχνίδια στην Ευρώπη: «Κάθε ματς είναι μια τρελή εμπειρία. Είναι τρελό να σε περιμένουν 200 φίλαθλοι στο πάρκινγκ μετά το ματς, πριν μπεις στο αυτοκίνητό σου. Ή όταν επιστρέφεις μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι που έκανες εκτός έδρας, να σε περιμένουν πάλι στο πάρκινγκ. Είναι τρελό. Δεν μπορείς να κινηθείς απόλυτα ελεύθερα. Δεν υπάρχει τόση δύναμη από σεκιούριτι. Οι φίλαθλοι έχουν αρκετή πρόσβαση στους παίκτες και αυτό το αγκαλιάζεις».

Για τον ανταγωνισμό στην EuroLeague«Στη EuroLeague υπάρχει απόλυτος ανταγωνισμός. Φυσικά υπάρχουν και πιο ομαλά ματς, αλλά δεν αναιρούν ότι υπάρχει απόλυτος ανταγωνισμός. Τίποτα, όμως, δεν σε εμποδίζει να πάρεις αυτό που σού αξίζει».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Δεν είμαι έτοιμος για αυτό που θα δω στο Καλλιμάρμαρο. Θα είναι τρελό, το ξέρω. Θα είναι η απόλυτη εμπειρία στο ανοιχτό γήπεδο. Θα παίξουμε μπάσκετ έξω, θα θυμηθούμε και λίγο από το Λύκειο και το κολλέγιο. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία».

Exit mobile version