Μπάσκετ

Παρόντες στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» οι πρόεδροι Ευρωλίγκας και FIBA, αλλά απών ο πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, απουσίασε από το τουρνουά στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο αποτέλεσμα ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να διαφημίζει τη χώρα μας και το ελληνικό μπάσκετ σε όλον τον κόσμο.

Παρόντες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ήταν μεταξύ άλλων και οι πρόεδροι της Ευρωλίγκας και της FIBA, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Σεΐχ Αλ-Θάνι αντίστοιχα, οι οποίοι έκατσαν δίπλα-δίπλα. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, αλλά και ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Εκείνος όμως που… έλαμψε διά της απουσίας του ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος είχε προσκληθεί από την «πράσινη» ΚΑΕ, όπως και ο ιθύνων νους της Ομοσπονδίας, Ντίνος Σβερκούνος.

Αντ’ αυτών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προτίμησε να εκπροσωπηθεί σε αυτό το τουρνουά στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλο από τον Γιάννη Ηλιόπουλο, ο οποίος κατέχει το πόστο του εκπροσώπου στον ΕΣΑΚΕ!

Exit mobile version