Τάσος Νικολογιάννης

Ο Τζούριτσιτς που «καθάρισε» με γκολάρες, ο Ουναϊ και η νέα πιστολιά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις γκολάρες του Τζούριτσιτς, που έδωσαν τη νίκη με τον Πανσερραϊκό, τον Ουναί, που έκανε τη διαφορά με το καλημέρα και τη νέα πιστολιά.

Και αυτή την φορά δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, για να πάρει τη νίκη. Ηρθε από τον πάγκο ο Φίλιπ Τζούρισιτς και με δύο γκολάρες έκανε το 3-1 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Το πρώτο γκολ το έβαλε μετά από ωραία πάσα του Τετέ και σουτ στη γωνία, αφού βρήκε η μπάλα και λίγο στο πόδι ενός αμυντικού. Το δεύτερο γκολ το έβαλε ο Σέρβος μέσος, αφού πήρε την μπάλα από την μεσαία γραμμή, βρήκε χώρο και με σουτ έστειλε την μπάλα στο παράθυρο..

Ο Τζούρισιτς τα πανηγύρισε έξαλλα και τα δύο γκολ και διότι έδωσαν τη νίκη στην ομάδα και διότι θέλει να παίζει παραπάνω. Και το γεγονός, ότι χθες ήρθαν από τον πάγκο ο Τζούρισιτς, ο Τσέριν, ο Μαξίμοβιτς δείχνει το βάθος του χθεσινού ρόστερ και γιατί φέτος υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από την ομάδα.

Ο Ουναϊ με το καλημέρα έκανε την διαφορά στην θέση 8. Ζήταγε συνέχεια μπάλα και ήταν ένας λόγος, που χθες ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο πολύ με κάτω την μπάλα. Επαιζε ανάμεσα στις γραμμές και είχε και την κάθετη κίνηση και την κάθετη πάσα. Ο Ουναϊ κάνει την διαφορά με το καλημέρα και η παρουσία του ομορφαίνει το παιχνίδι της ομάδας.

Γενικά σίγουρα ο Παναθηναϊκός δημιουργικά ήταν πιο βελτιωμένος από τα τελευταία παιχνίδια, αλλά και πάλι με βάση την ποιότητα των παικτών δεν έκανε πολλές ευκαιρίες και αν δεν ήταν ο Τζούρισιτς σήμερα ίσως να κάναμε άλλη κουβέντα. Εκεί που δεν υπήρχε βελτίωση ήταν στο αμυντικό transition, όπου παρουσιάστηκαν τα ίδια προβλήματα. Ερχονται δύο καθοριστικά ντέρμπι και πρέπει να βρει την λύση ο Αλόνσο να αλλάξει την εικόνα.

Οσον αφορά την διαιτησία νέα πιστολιά, η δεύτερη μέσα σε πέντε αγωνιστικές. Δεν υπάρχει λογική στο ότι πήρε πίσω την αρχική του απόφαση για πέναλτι στο var ο Ευαγγέλου και δεν έδωσε την γροθιά του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού στον Βαγιαννίδη, αφού ο Βάγια είχε βρει την μπάλα με το κεφάλι. Αν ο Παναθηναϊκός δεν κέρδιζε θα λέγαμε για δεύτερη αλλοίωση. Η πρώτη έγινε στο ματς με τον Αστέρα, όπου δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Αστέρα και χάθηκε ένας βαθμός. Η νέα ΚΕΔ έχει δύο στα πέντε σε βάρος του Παναθηναϊκού, καλά το πάει.

Θέλω να κλείσω για την μεγάλη Παναθηναϊκή βραδιά προς τιμή του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου. Το Σάββατο το βράδυ στο Παναθηναϊκό Στάδιο 40000 φίλοι του Παναθηναϊκού κατάλαβαν τι σημαίνει Πααναθηναϊκός και όλος ο πλανήτης μέσα από τα πλάνα κατάλαβε τι σημαίνει Παναθηναϊκό μεγαλείο. Μπράβο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ για αυτό που παρουσίασαν το Σάββατο το βράδυ, που είναι ανεπανάληπτο. Ντροπή και απάνθρωπο να στερήσουν από τον Δημήτρη να πάει να τιμήσει τον πατέρα του λόγω τιμωρίας.

Exit mobile version