Μπάσκετ

Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μην πάει στο Καλλιμάρμαρο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)

Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μην πάει στο Καλλιμάρμαρο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)

Αυτή είναι η επιστολή που έστειλε ο Ολυμπιακός προκειμένου να μην βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» έφερε στο φως την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός που αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπρεπε να συλληφθεί αν πήγαινε στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά στη μνήμη του πατέρα του.

Λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο, ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα και τους κάλεσε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανιζόταν στο συγκεκριμένο event.

Αυτή η επιστολή, που φέρει την υπογραφή του γενικού διευθυντή της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Νίκου Λεπενιώτη, ήρθε στο φως από την εκπομπή του Open, «11 αυτοί, 11 εμείς», όπου φαίνεται το συγκεκριμένο αίτημα των Πειραιωτών, οι οποίοι θεωρούν ότι έπρεπε να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού AKTOR.

Κι αυτό ότι διότι -όπως εκείνοι αναφέρουν- ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» τελεί υπό τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή και δεν είχε δικαίωμα παρουσίας στο συγκεκριμένο κοσμοϊστορικό γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν προσκεκλημένοι στο τουρνουά που έγραψε ιστορία και διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας και το ελληνικό μπάσκετ, αλλά δήλωσαν «απουσία».

Exit mobile version