Συνεντεύξεις

Μάζης στο P24.gr: «Θέλουμε να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω φέτος ο Παναθηναϊκός – Θα το πάμε… μέχρι τέλους»!

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζη, ενόψει της νέας σεζόν στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου “Παύλος Γιαννακόπουλος” η Μedia Day του Παναθηναϊκού A.O. παρουσία όλων των τμημάτων, αλλά και της διοίκησης, με το Panathinaikos24.gr να δίνει το “παρόν” προκειμένου να συναντήσει πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες που τιμούν το τριφύλλι.

Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Μάζης! Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του τριφυλλιού, μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, για την προσπάθεια που κάνει το συγκεκριμένο τμήμα, τους στόχους της φετινής σεζόν, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, το αν είναι εφικτός ένας τίτλος, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

O Παναθηναϊκός όλο και ανεβαίνει. Πέρυσι ήμασταν εδώ τέτοια μέρα και είχατε πει ότι θα κάνει μεγάλη προσπάθεια και θα ανέβει. Φέτος τι να περιμένουμε;: «Σκοπός μας είναι να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι ενισχύθηκε το καλοκαίρι αρκετά η ομάδα και αυτό είναι η σειρά μας να το δείξουμε στους αγωνιστικούς χώρους, αρχής γενομένης από τους ευρωπαϊκούς αγώνες που δίνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, να μπορέσουμε να πάρουμε αρχικά την πρόκριση και να το συνδυάσουμε με καλές εμφανίσεις.».

Για το αν θα δοθεί λίγο μεγαλύτερο βάρος και στην Ευρώπη φέτος: «Ναι γιατί πέρυσι ήμασταν σχετικά κοντά στο να πάρουμε την πρόκριση. Φέτος είμαστε πιο δυνατοί γενικότερα ως ομάδα. Η κλήρωση δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη γιατί θα κληθούμε να αφήσουμε έξω πολύ καλές ομάδες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Είναι εφικτός στόχος να έρθει το Κύπελλο φέτος;: «Bήμα βήμα από την πρώτη χρονιά αρχίσαμε να θέτουμε πιο υψηλούς στόχους. Στόχος μας με τη διοίκηση όταν είχαμε πρωτομιλήσει ήταν να καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο. Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Για αυτό ενισχύεται κάθε χρονιά η ομάδα και δουλεύουμε, για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε».

Μέχρι που θέλετε να το πάτε εσείς προσωπικά με τον Παναθηναϊκό; «Mέχρι τέλους»!

Exit mobile version