Μπάσκετ

Επιτέλους ο επτάστερος επιστρέφει: Για μια θέση στον τελικό του Super Cup

Tο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός AKTOR ο οποίος αντιμετωπίζει στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο τον Άρη για τον ημιτελικό του Super Cup.

Επιστρέφει ανανεωμένος και έτοιμος να τα σαρώσει όλα στο πέρασμα του ο Παναθηναϊκός! Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας δίνουν σήμερα το πρώτο τους επίσημο ματς καθώς αντιμετωπίζουν στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο τον Άρη για τον ημιτελικό του Super Cup.

Οι «πράσινοι», πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, μπαίνουν στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς με μόνο στόχο την κατάκτησή του, θέλοντας να πάρουν έναν από τους τίτλους που έχασαν πέρυσι και να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» επιθυμούν να κάνουν την έκπληξη και να περάσουν σε τελικό του συγκεκριμένου θεσμού για πρώτη φορά από το 1986.

Υπενθυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει γνωστό πως ο Τσεντί Οσμάν τέθηκε εκτός επτάδας ξένων για το τουρνουά και δεν θα είναι διαθέσιμος. Φυσικά, σε κάθε μία από τις αναμετρήσεις των ομάδων, ένας ακόμη ξένος θα πρέπει να «κοπεί». Πιθανότερος αυτή τη στιγμή μοιάζει ο Λορέντζο Μπράουν, που έκανε την Παρασκευή (28/09) ατομικό πρόγραμμα.

Exit mobile version