Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του ενόψει ΑΕΚ ο Αλόνσο – Η επικρατέστερη ενδεκάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μην δείχνει τα χαρτιά του αναφορικά με το αρχικό σχήμα.

Έτοιμος να κάνει την αντεπίθεση του ξεκινώντας με το δεξί σε ένα δεκαήμερο “φωτιά” είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/9, 21:30, Cosmote Sport 1) την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 6η αγωνιστική.

Οι πράσινοι, έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει του δεύτερου ντέρμπι της σεζόν, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής ολόκληρη την εβδομάδα. Στόχος του τριφυλλιού δεν είναι άλλος από τη νίκη η οποία θα δώσει τόσο βαθμολογική άνοδο, όσο και ψυχολογική.

Αναφορικά με τη διαχείριση του ρόστερ, ο Ουρουγουανός τεχνικός, πρόκειται να «σφίξει» το ροτέισον, τουλάχιστον, ενόψει ΑΕΚ, ρίχνοντας στη «μάχη» τους πιο έτοιμους, σωματικά και φυσικά παίκτες.

Όπως όλα δείχνουν οι θέσεις στις οποίες πρόκειται ο προπονητής του «τριφυλλιού» να προχωρήσει σε αλλαγές είναι στο κέντρο. Η μια εκδοχή είναι να υπάρξει τριάδα με Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ προκειμένου ο άξονας να συνδυάζει καλή ανασταλτική και δημιουργική λειτουργεία, ενώ το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Σέρβος και να μπει ο Μπακασέτας προκειμένου να δοθεί έμφαση κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας.

Έτσι ο Ντραγκόφσκι θα είναι στην εστία με τον Βαγιαννίδη στα δεξιά, ενώ και ο Μπάλντοκ διεκδικεί θέση, με λιγότερες πιθανότητες. Γεντβάι, Ίνγκασον και Μλαντένοβιτς θα πλαισιώνουν την υπόλοιπη τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα το πιθανότερο είναι να δούμε τον Αράο, με τον Μαξίμοβιτς και τον Ουναΐ, ενώ στην επίθεση, κλασσικά θα βρίσκονται οι Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδης.

Exit mobile version