Ποδόσφαιρο

Δύσκολη έξοδος στη Νέα Φιλαδέλφεια με… λύσσα για τη νίκη

Mε μοναδικό στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ απόψε στις 21:30 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με λύσσα για τη νίκη ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει το δεύτερο ντέρμπι της φετινής σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν μετά το βαθμό που εξασφάλισαν κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά», σε ένα παιχνίδι στο οποίο άρχισε να φαίνεται κάπως μια ισορροπία στην τακτική και την απόδοση του «τριφυλλιού», επέστρεψαν στις νίκες χάρη στον Τζούρισιτς, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Παναθηναϊκός από άποψη τακτικής και φιλοσοφίας προφανώς θα θέλει να εμφανίσει την ίδια σοβαρότητα στην κρισιμότητα του παιχνιδιού, όπως το έκανε και στην Τούμπα. Και ο Ουρουγουανός τεχνικός του «τριφυλλιού» στον σχεδιασμό της 11άδας έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του τα πρόσωπα. Ο Ντραγκόφσκι θα είναι κάτω απ’ τα δοκάρια, με τους Μπάλντοκ – που είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα – δεξιά, τους Ίνγκασον και Γέντβαϊ στα στόπερ και τον Μλαντένοβιτς αριστερά.

Ο Αράο είναι ο σίγουρος στα χαφ, πιθανότατα μαζί με τον Μαξίμοβιτς που έχει κερδίσει έδαφος, ο Ουναΐ μπροστά τους και η τριπλέτα Πελίστρι-Τετέ-Ιωαννίδη στην επίθεση…

Exit mobile version