Μπάσκετ

Επιστρέφει εκεί που το σήκωσε: Πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα ο επτάστερος κόντρα στην Αλμπα

Επιστρέφει εκεί που το σήκωσε: Πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα ο επτάστερος κόντρα στην Αλμπα

Τις υποχρεώσεις του στη νέα Euroleague ξεκινάει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιστρέφει στο μέρος όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του, την περσινή σεζόν, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (19:45, Novasports Prime).

Οι «πράσινοι», όπως είναι φυσικό θέλουν να πάρουν τη νίκη στην Uber Arena και να ξεκινήσουν με το δεξί την υπεράσπιση του τίτλου τους. Από την άλλη, το σύνολο του Ίσραελ Γκονζάλες θα παλέψει για να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έργκιν Άταμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Κώστα Αντετοκούνμπο, που βρίσκεται στην Αθήνα. Από κει και πέρα, κανονικά στην αποστολή θα είναι ο Λορέντζο Μπράουν, μιας και ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» και αναμένεται να αγωνιστεί.

Οι Nταμίρ Γιαβόρ, Ράιν Περάρντι και Αρτούρας Σούκις ορίστηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλητών Ευρώπης απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Exit mobile version