Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ένα πληγωμένο θηρίο που πρέπει να αντιδράσει!

Η μάχη του ΟΑΚΑ πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει την αντεπίθεσή του!

Η μάχη του ΟΑΚΑ πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει την αντεπίθεσή του!

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη και πιεστική κατάσταση και με το “τριφύλλι” να μπαίνει σε μίνι κρίση από πολύ νωρίς, το ντέρμπι “αιωνίων” πλησιάζει και το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ οι “πράσινοι” έχουν μια πολύ μεγάλη και δύσκολη υποχρέωση. Να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό!

αιωνίων» Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού την Κυριακή " /> αιωνίων» Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού την Κυριακή " />

Άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει. Η ομάδα είναι πιεσμένη όσο δεν πάει, στο γήπεδο δε βγάζει αυτά που πρέπει και μπορεί με βάση την ποιότητά της, όλα το τελευταίο διάστημα είναι… στραβά κι ανάποδα και το ντέρμπι αποκτά χαρακτήρα “τελικού” για τον Παναθηναϊκό. Με νίκη το “τριφύλλι” παραμένει ζωντανό και ανεβάζει ηθικό ενόψει της συνέχειας. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί από νωρίς η χρονιά!

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή ένα πληγωμένο θηρίο. Αγωνιστικά και ψυχολογικά η ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της κι αυτό είναι ολοφάνερο. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν, είναι και θα είναι διαφορετικό. Ανεξάρτητα, λοιπόν, με το τι θα γίνει από Δευτέρα και από το αν θα υπάρξουν εξελίξεις, αυτό το πληγωμένο θηρίο πρέπει να ξυπνήσει και να μπει στο ΟΑΚΑ με στόχο να… δαγκώνει παντού! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να κατακτηθεί…

Exit mobile version