Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή – Μέσα ο Νικάς

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή – Μέσα ο Νικάς

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής πάντως έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε μαζί του τον Νίκα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό (6/10, 20:30).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version