Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θεραπεία και ατομικό για Ιωαννίδη, Μαξ – Μέρος του προγράμματος ο Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός: Θεραπεία και ατομικό για Ιωαννίδη, Μαξ – Μέρος του προγράμματος ο Ντραγκόφσκι

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Yπό βαρύ κλίμα, ελέω της σοκαριστικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίστηκε για μια ακόμη ημέρα το πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Οι πράσινοι, προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ όπου η νίκη είναι μονόδρομος, με τους διεθνείς, Μπακασέτα, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Ουναΐ να απουσιάζουν.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, έδωσε έμφαση στην κυκλοφορίας της μπάλας σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησαν ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φίλιπ Μαξ, ενώ ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, με έμφαση στην κυκλοφορίας της μπάλας. Θεραπεία και ατομικό ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μαξ, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ντραγκόφσκι. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Ουναΐ.

Exit mobile version