Μπάσκετ

Aταμάν: «Πρώτη φορά είδα στην Euroleague αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, οι παίκτες μου είχαν παράπονα»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Παρί!

O Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρί στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων και στα παράπονα που είχαν οι παίκτες του για την άμυνα της γαλλικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην Παρί για τη νίκη της. Για εμάς ήταν κάτι ξεχωριστό και για τη νοοτροπία να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Μετά από τόσα χρόνια στην Euroleague είδα έναν ασυνήθιστο τρόπο παιχνιδιού, αλλά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Κάναμε 17 λάθη και πήραμε κακές επιλογές. Είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ, που σημαίνει ότι κάναμε λάθη και στα ριμπάουντ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε τους χώρους μας στο γήπεδο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Παρί: «Έκανα ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Έτρεχαν με την μπάλα και σούταραν μόλις στα 5-6 δευτερόλεπτα. Και αμυντικά ήταν πολύ επιθετικοί. Δεν έχω δει και δεν μπορώ να πω για τις φάσεις, αλλά οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα. Ήταν κάτι ασυνήθιστο. Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην Euroleague».

Για το τι εννοεί με τα παράπονα: «Δεν θέλω να πω κάτι. Ο κόσμος κατάλαβε τι είπα».

Exit mobile version