Ερασιτέχνης

Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο σάλας

Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο σάλας

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από τον Δούκα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος στα επόμενα ματς.

Οι «πράσινοι» του κόουτς Ζιάβα ήταν μαχητικοί σε όλη την διάρκεια του ματς, όμως τους έλειψε η ουσία σε κάποιες φάσεις και έτσι ήρθε η ήττα.

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες και δεν υπήρχαν εύκολα κενοί διάδρομοι. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια αδράνεια του Παναθηναϊκού και άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 7ο λεπτό. Ωστόσο, το «τριφύλλι» είχε απάντηση καθώς ο Παπακώστας με εξαιρετική προσπάθεια πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Β. Αυλωνίτη που ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά ο Δούκας στάθηκε τυχερός και έκανε το 1-2 στα 5 λεπτά πριν τη λήξη.

Παναθηναϊκός (Ζιάβας): Ζέρβας, Καραβίδας, Τσέπας, Πάνου, Φλώρος, Γούσης, Παπακώστας, Γρηγοράκος, Παυλίδης, Λιαρόπουλος, Αυλωνίτης Γ., Αυλωνίτης Β., Σίμος, Μιχαλίτσης, Λαμπρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version