Ποδόσφαιρο

Με στόχο το διπλό στην Κρήτη

Με στόχο το διπλό στην Κρήτη

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα επιστρέφει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υπό το βάρος της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, κοντράρεται εκτός έδρας με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League (18:00, Cosmote Sport 2).

Όπως είναι γνωστό οι «πράσινοι» έχουν πραγματοποιήσει κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, η οποία τους έχει φέρει 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 2 βαθμούς πίσω από το σημερινό τους αντίπαλο! Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως το «τριφύλλι», έχοντας ξεμπερδέψει με τα ντέρμπι, πρέπει να τρέξει ένα νικηφόρο σερί για να καλύψει τη διαφορά, αυτή, ξεκινώντας από σήμερα.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά βαρύ μετά την τραγική είδηση με το χαμό του Μπάλντοκ, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του καλούνται να κάνουν τον πόνο τους κίνητρο και με τις εμφανίσεις τους να τιμήσουν τον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους σε όλους τους αγώνες έως το τέλος της σεζόν!

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο Ηράκλειο με δύο απουσίες, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ, στον αντίποδα, ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι και πάλι μέρος του ροτέισιον και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο δεξί άκρο της άμυνας. Από την άλλη, ο ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Μίλαν Ράσταβατς, που αντικατέστησε τον Τραϊνό Δέλλα στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ματίας Μπρεσάν και Νέιρα.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, τους Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, τον Κώτσιρα σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Μλαντένοβιτς ως αριστερό μπακ. Οι Αράο και Τσέριν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται πιο μπροστά από αυτούς. Από κει και πέρα, ο Τετέ θα βρίσκεται στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, ο Πελίστρι στο αριστερό και ο Σπόραρ στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Τσολακίδη και Οικονόμου, 4ος θα είναι Τσέτσιλας, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Βεργέτης και Τριανταφύλλου.

Exit mobile version