Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Πράσινο ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο ΟΑΚΑ επικρατώντας 94-74 της ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της basket league. Κορυφαίος ο Λορέντζο Μπράουν με 22 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο ΟΑΚΑ επικρατώντας 94-74 της ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της basket league. Κορυφαίος ο Λορέντζο Μπράουν με 22 πόντους.

Σε έναν ευχάριστο περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της basket league. Οι “πράσινοι”, δίχως Σλούκας, αλλά με Αντετοκούνμπο, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην Ένωση και με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, πάτησαν το γκάζι και έκαναν ό, τι ήθελαν στο παινχίδι με την Ένωση επικρατώντας με σκορ 94-74.

Ο Λορέντζο Μπράουν είχε κέφια από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκλήρωσε με 12 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ έπειτα από 20 λεπτά.

Από την πλευρά του ο Ματίας Λεσόρ ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ με εντυπωσιακές ενέργειες, κάρφωμα και… χορούς!

Το ημίχρονο στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με σκορ 49-29 χάρη σε μπάζερ μπίτερ τρίποντο του Γκραντ!

Από εκεί και πέρα, οι “πράσινοι” συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και με βολές του Γκριγκόνις το σκορ έγινε 59-31. Ο ίδιος με τρίποντη βόμβα έκανε το 62-34 μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο. Η διαφορά κυμαινόταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με τον Παναθηναϊκό να ελέγχει απολύτως τον ρυθμό του ματς. Με ωραία πάσα του Ναν και κάρφωμα του Αντετοκούνμπο το σκορ έγινε 68-38 και στη συνέχεια ο Μήτογλου διαμόρφωσε το 70-38 και ο Ναν το 72-38! Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 72-40.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε μια μικρή χαλάρωση κα έκανε το 78-64 με τον Μπράουν να διαμορφώνει το 80-64 με δυο βολές. Οι πράσινοι πήγαν στο 84-64 έπειτα από καλαθι του Γκραντ με την ΑΕΚ να απαντάει με τρίποντο για το 84-67. Εν τέλει το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 94-74 και ο Παναθηναϊκός έκανε το 3/3 στη basket league.

Exit mobile version