Μπάσκετ

Τσεντί Οσμάν: «Nα παίξουμε με υπομονή και να είμαστε πνευματικά δυνατοί – Φανταστικός ο Χουάντσο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τσέντι Οσμάν, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Κωνσταντινούπολη, ενόψει και της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Τη σεβόμαστε. Είναι ομάδα που παίξαμε πέρυσι στο Final-4. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να παίξουμε με υπομονή. Να είμαστε και πνευματικά δυνατοί. Αν τα κάνουμε αυτά, θα κερδίσουμε».

Για το ματς και τη βελτίωσή του μετά και το παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Δεν παίξαμε καλά, αν και είχαμε τις στιγμές μας απέναντι στη Ρεάλ. Μετά το ματς στη Μαδρίτη έχουμε ανταποκριθεί και στις προπονήσεις και κόντρα στην ΑΕΚ, δείχνοντας καλό πρόσωπο».

Για τις απουσίες και την πεντάδα μαζί με τον Χουάντσο: «Ο Χουάντσο είναι ένας φανταστικός παίκτης, τον οποίο τον ξέρω από τις μικρές ηλίκιες που παίζαμε αντίπαλοι. Είναι ένας παίκτης που ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του. Θα είναι ωραίο».

Για τη χημεία που πρέπει να αποκτήσουν: «Σίγουρα, θα βελτιώνομαστε συνέχεια και τα πάμε καλύτερα μαζί. Βρίσκω σιγα-σιγά και τον ρυθμό μου ατομικά. Θέλω να βοηθήσω να έρθει η νίκη».

Exit mobile version