Μπάσκετ

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: «Λαβωμένος» για την αντίδραση στην Πόλη

Με αρκετά θέματα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (20:45, NovaSports 4).

Οι «πράσινοι» μετά από μία κακή… διαβολοβδομάδα, όπου μέτρησαν δύο ήττες από Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζουν τις δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του παλιόφιλου, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Στόχος φυσικά των πρωταθλητών Ευρώπης είναι η επιστροφή στις νίκες, σε μία έδρα που είναι βέβαιο ότι θα ταλαιπωρήσει όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.

Το έργο του «τριφυλλιού» ήταν εξαρχής δύσκολο, αλλά τις τελευταίες ώρες έγινε ακόμα δυσκολότερο, αφού οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντίνος Μήτογλου έμειναν στην Αθήνα με γαστρεντερίτιδα. Ως εκ τούτου, ο Έργκιν Άταμαν, ο οποίος δε θα έχει διαθέσιμο και τον Δημήτρη Μωραΐτη, καλείται να προχωρήσει σε ειδική διαχείριση στις θέσεις των φόργουορντ.

Από την άλλη πλευρά, ο «Σάρας» δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σερτάτς Σανλί, υπολογίζει όμως στον Μάρκο Γκούντουριτς και στον Σκάιλαρ Μέις, αντικαταστάτη του τραυματία Σκότι Γουίλμπεκιν.

Στο σημερινό παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Κάρλος Περούγκα, Μίλαν Νέντοβιτς και Σαούλιους Ράτσις.

Exit mobile version