Ποδόσφαιρο

Άνετο πέρασμα από τον Βόλο για την Κ19 του Παναθηναϊκού

Άνετο πέρασμα από τον Βόλο για την Κ19 του Παναθηναϊκού

Οι Πράσινοι επικράτησαν 0-4 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο

Οι Πράσινοι του Δημήτρη Κοροπούλη είχαν θαυμάσια απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης πανηγυρίζοντας την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για το Τριφύλλι που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Στο 13′ ο Βύντρα έβγαλε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, ο Σκαρλατίδης σέντραρε και ο Λάζαρης εκτέλεσε εύστοχα πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ στη σεζόν.

Οι Πράσινοι διάτηρησαν τον ίδιο ρυθμό και σκόραραν για δεύτερη φορά στο 24′ με τον Τρίκατζη μετά από γύρισμα (δεύτερη ασίστ) του Σκαρλατίδη. Ο Τρίκατζης σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς στο 35′ για το 0-3 μετά από γύρισμα του Τερζή, ενώ το Τριφύλλι είχε ακόμα μία καλή στιγμή στο 41′ με τον Μπόκο.

Παρά την… ασφάλεια του 0-3 οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να δημιουργούν και να ψάχνουν το γκολ. Κι αφού είχαν ευκαιρίες με τον Λάζαρη στο 61′ και τον Τακεσιάν στο 63′, έφτασαν στην επίτευξη του τέταρτου γκολ με δυνατό συρτό σουτ του Ντιαλό, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Φικάι (70′ Δουβίκας), Λιναρδάκης, Βύντρα, Ζέκα (75′ Πάνος), Μαρκεζίνης (70′ Σπαθάρης), Μπόκος (60′ Τακεσιάν), Τερζής (60′ Ντιαλό), Τρίκατζης, Λάζαρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version