Μπάσκετ

Νέος συναγερμός στην Μπαρτσελόνα πριν τον Παναθηναϊκό με ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ παίκτη!

Νέος συναγερμός στην Μπαρτσελόνα πριν τον Παναθηναϊκό με ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ παίκτη!

Ακόμη μια τεράστια απουσία για την Μπαρτσελόνα ενόψει Παναθηναϊκού!

Με μπόλικα προβλήματα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό (3/12, 21:15) η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν τους «πράσινους» για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή της, Ζοάν Πενιαρόγια, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματισμένων Λαπροβίτολα, Νέτο, Μπριθουέλα και Μέτου, ενώ δίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Τζαμπάρι Πάρκερ.

Ο 29χρονος power forward τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο Clasico της προηγούμενης εβδομάδας και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μανρέσα για το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version