Μπάσκετ

Αταμάν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας»

Αταμάν: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη συντριβή του Παναθηναϊκού από την Εφές.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη δεύτερη διαδοχική συντριβή στη Euroleague, αυτή τη φορά από την Εφές με σκορ 93-67 για τη 15η αγωνιστική, παρουσιάζοντας και πάλι προβληματική εικόνα.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, δεν θέλησε να επεκταθεί για την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάλυση των προβλημάτων, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την πρώην ομάδα του για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Eργκίν Αταμάν:

«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας. Συγχαρητήρια στην Εφές. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version