Ποδόσφαιρο

Σκάνδαλο υπέρ του Ολυμπιακού ξανά: Δεν έδωσαν πέναλτι – μαρς στον Άρη! (Vid)

Σκάνδαλο υπέρ του Ολυμπιακού ξανά: Δεν έδωσαν πέναλτι – μαρς στον Άρη! (Vid)

Ομορφιές ξανά στον Πειραιά.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ευνοείται.

Ο ξένος διαιτητής αυτή την φορά έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι – μαρς που έκανε ο Ρόντινει.

Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν. Παραγκισια σφυρίγματα υπέρ του Συλλόγου που έχει κλέψει τόσα και τόσα.

Δείτε την φάση:

F25CB0E5-2324-42C2-8ADE-991CE3FA2F35

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version