Επικαιρότητα

Τέμπη: Αστυνομικοί κατέθεσαν ότι δέχτηκαν πιέσεις για το «μπάζωμα» του χώρου στο σημείο της τραγωδίας

Τέμπη: Αστυνομικοί κατέθεσαν ότι δέχτηκαν πιέσεις για το «μπάζωμα» του χώρου στο σημείο της τραγωδίας

Οι αξιωματούχοι στις καταθέσεις τους περιγράφουν τι ειπώθηκε σε ειδική σύσκεψη 3 ημέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Αποκαλυπτικές καταθέσεις δύο αστυνομικών στη Δικαιοσύνη, που ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν πιέσεις για να επιτρέψουν το «μπάζωμα» του χώρου στο σημείο της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Όπως μετέδωσε το MEGA την Πέμπτη (30.01.25), με βάση τις καταθέσεις των αστυνομικών, τρεις ημέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, στις 3 Μαρτίου το βράδυ, οι εν λόγω αξιωματούχοι κλήθηκαν στο σημείο της τραγωδίας, όπου δέχτηκαν πιέσεις από μία σειρά από κυβερνητικά κι υπηρεσιακά στελέχη, καθώς κι εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να «μπαζωθεί» ο χώρος.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί, με βάση τις καταθέσεις τους, απάντησαν πως το «μπάζωμα» δεν μπορεί να γίνει, καθώς ήταν σε εξέλιξη οι αυτοψίες, και πως σε περίπτωση που γινόταν, θα έπρεπε να ενημερωθούν οι δικαστικές Αρχές.

Με βάση τις ίδιες καταθέσεις, ήταν μία ειδική σύσκεψη, όπου ζητήθηκε η άδεια των αστυνομικών, για να «μπαζωθεί» ο χώρος, να εξαφανιστούν τα συντρίμμια, με πρόσχημα να ανοίξουν οι γραμμές και να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version