Μπάσκετ

Σοκ με τον Γκρεγκ Πόποβιτς

Σοκ με τον Γκρεγκ Πόποβιτς

Aπρόσμενη εξέλιξη με τον Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς.

Μακριά από την τεχνική ηγεσία των Σπερς τουλάχιστον για το υπόλοιπο της περιόδου θα μείνει ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο 76χρονος προπονητής αναρρώνει από το εγκεφαλικό που υπέστη το Νοέμβριο και είναι αμφίβολο αν θα ξανακαθίσει στον πάγκο για παιχνίδι του ΝΒΑ.

Ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της λίγκας με 1.390 νίκες στην κανονική περίοδο και άλλες 170 στα playoffs έχει παραδώσει τα ηνία της ομάδας στον πρώτο του βοηθό, Μιτς Τζόνσον, υπό την καθοδήγηση του οποίου οι Σπερς είναι στο 21-27.

Ο Πόποβιτς είναι πάντως σε επαφή τόσο με τον συνεργάτη του, όσο και με τους παίκτες, ενώ είχε επικοινωνία και με τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά, αφότου ο Γάλλος σούπερ σταρ έμεινε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω θρόμβου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version