Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Aτομικό για τέσσερις – Έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα

Παναθηναϊκός: Aτομικό για τέσσερις – Έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα

H προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό ξεκίνησε και τυπικά το πρωί της Τετάρτης στο Κορωπί.

Την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός με προπόνηση στο Κορωπί. Μια ημέρα μετά το group therapy και την ανάλυση των αιτιών της συντριβής στη Λαμία οι πράσινοι σήκωσαν κεφάλι και προπονήθηκαν έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη το Σάββατο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι, Πάλμερ – Μπράουν, Μπακασέτας που δεν θα προλάβουν το ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Ο Ρουι Βιτόρια έδωσε βάση στην τακτική και τα τελειώματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ.Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με τακτική και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι, Πάλμερ – Μπράουν, Μπακασέτας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version