Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου – Γκαρντ κόντρα στο Μαρούσι

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου – Γκαρντ κόντρα στο Μαρούσι

Χωρίς τους δύο κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Μαρούσι.

Προβλήματα για τον Εργκίν Αταμάν στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης απέναντι στην ομάδα των βορείων προαστίων, με τον Τούρκο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Γκραντ και Παπαπέτρου.

Ο Αμερικανός άσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, που είχε και στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν αλλά έσφιξε τα δόντια κι έπαιξε, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ έχει ίωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version