Μπάσκετ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο VIP Lounge το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το απόγευμα της Τρίτης (4/3) στο Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, με τους Σαμοντούροφ και Αλβέρτη να είναι οι τυχεροί.

Ο Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το απόγευμα της Τρίτης (4/3) στο Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα με τα χαμόγελα να είναι ευδιάκριτα στην οικογένεια των “πρασίνων”.

Τους αθλητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του “τριφυλλιού” υποδέχθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε πρώτα απ’ όλα υγεία αλλά και πολλές επιτυχίες για το 2025.

Από το αγωνιστικό τμήμα τυχεροί της εκδήλωσης ήταν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και ο European Ambassador της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

https://x.com/paobcgr/status/1896984641208524876?s=46&t=zS2lZicG2Kz-wnLMI47xEw

Exit mobile version